Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /homepages/16/d280308533/htdocs/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259
Sobre Ofivis | Ofivis - Material d'Oficina
 
 

Sobre Ofivis

Ofivís és una botiga ubicada al barri del Lledoner. La seva activitat es divideix en tres blocs: informàtica, papereria i serveis a empreses. Com tota botiga d’informàtica, Ofivís se centra en la venda de consumibles, components de PC, perifèrics i ordinadors de sobretaula o portàtils a gust del client. També disposem d’un servei tècnic associat, avalat pels més de 10 anys d’experiència en reparació i optimització de qualsevol tipus d’ordinador o servidor (Grafix Gestió Informàtica).

 

Aprofitant que la botiga es troba en una zona escolar, a l’apartat de papereria s’ofereixen tot tipus de material escolar i serveis necessaris com fotocòpies, enquadernació, plastificació i servei de fax. També disposem de diversos packs de regals dels personatges de moda i un racó amb els llibres més llegits del moment.

 
 

Un dels pilars d’Ofivís són els serveis d’empresa. Oferim material d’oficina en un catàleg amb més de 10.000 referències de les millors marques al millor preu. També tenim unes de les millors tarifes en abastiment de consumibles (tòners, tintes, paper…) i oferim manteniment i servei tècnic dels recursos informàtics de les empreses. També configurem i creem pàgines web, dominis, firmes digitals i bases de dades.